fredag 12. mars 2010

Kaffe, kaker og loddsalg

Da er årsmøtet og medlemsmøtet ferdig,alle punktene ble banket igjennom kjapt og effektivt,må sende en takk til de som har sittet/sitter i styret,Kjell Are,Cato,Atle og Espen og ønske det nye og utvidet styret lykke til.Inge har passet finansene på en glimrende måte så klubben har en sunn og sterk økonomi.
På medlemmsmøtet ble det loddsalg,kaffe,kaker og diplomutdeling for største fisker og pundinger i Mjøsa,vi fikk for en ørret i Väneren i fjor på 7,5kg, ørret Mjøsa 6,5kg og gjedde fra Sperillen 11kg,vi satser på storfisk i år også.
I morgen satser jeg på å få tatt en tur på båtmessa "Sjøen for alle",skal bli spennende å se hva nyheter som kommer i år,satser på at Anne vinner i lotto denne helga,men får vente med handlinga til søndag så jeg vet om det blir en ny båt på 25 fot eller 42fot,blir det ingen gevinst får vi drømmer videre.

1 kommentar:

Lars Jordal/Anne Bergersen sa...

Ha.ha... du er er nå god da.. Hva skal vi med en 42 foter ???? Fiske blir vel ikke bedre av det.. nei... vi satser på det vi har og legger gevinsten i klubben og en ny hårsveis..:-)) Ok, kansje noe agnfisk da....