tirsdag 20. januar 2009

Trollingbåt selges

Da er båten lagt ut på Finn,håper det dukker opp noen som vil ha en kjempe flott trollingbåt selv i disse "krisetider",håper de som kunne være interessert melder seg fort slik at jeg kan få kjøpt en ny båt og fikk begynt rigging av den,den magiske datoen er jo lørdag 24 april 2009,da setter vi nemlig kursen mot Bornholm og TMB,enten med ny eller gammelbåt,skal det bli med ny båt så bør det skje noe innen slutten av mars ellers så blir det vel litt kort tid,er en del rigging som skal gjøres før man er klar for avgang.
Visst noen skulle være interessert er det bare å klikke på denne linken http://www.finn.no/finn/boat/object?finnkode=16117166
er klar over dårlige bilder på annonsa men de vil bli oppdatert til helga

3 kommentarer:

A-Team trolling: Frank Ronny Johansen sa...

Hei Lars. Fin båt du skal selge, men regner med at du skal ha enda finere båt etterhvert. Håper salget ditt går i boks.

Tips til annonsen din er å få med flest mulige søkeord i annonsen din. I annonsen din står det trollingbåt i et ord, og hvis man søker etter trolling på finn.no så finner man ikke båten din.

Tips er å få med flest mulige forskjellige søkeord i annonsen, som f.eks.: trolling, dorging, fiske, dorge, cabin m.m. Ord som du normal ville søke etter selv hvis du skulle ha båt. Da vil annonsen din dukke opp på flere søk.

Lykke til.

Mvh Frank Ronny, A-Team

Lars Jordal/Anne Bergersen sa...

takker for tipset,blir rettet snarest,håper også at salget går greit,har bare ligget noen timer på Finn.no men over 550 visninger allerede,så krysser fingrene :-)

Artic Trolling sa...

Fått inn noen bud på båten din da?
Kunne godt tenkt meg den båten der selv. Følger planerboard og rigger etc med? Hvor lav hastighet får du båten ned i?