søndag 19. oktober 2008

Väneren Nordisk mesterskap

Da er nordisk over for i år,gratulerer Team Mayday / A-Team med kjempe flott 4 plass totalt.
Jeg og Terje (Team Thon)måtte klare oss med en 22 plass,men var heldige å fikk fisk iallefall, en stakkars smolt på 62 cm og slaktevekt på uuuuuutrolige 2,3 kg.og med 24 fisk på to dager fordelt på ca 80 båter så var det ikke så ille. vinner ble overraskende på mangen Team røda baronen med martin settman i spissen,det var vel like overraskende som som at Nederland slo Norge i VM kval.
Været var greit fredag,fisket fra 0800 til 1600,lørdag ble det hele avblåst kl 1400 pga vind og søndag blåste det så mye at de valgte å avslutte konkuransen med fredag og lørdag som de tellende dagene,vi og Team mayday dro utpå etter premieutdeling etter forsikringer om at vinden skulle avta utover dagen,noe den IKKE gjorde,avsluttet kl 1300.
Vi låg i Dalbergså og delte "leilighet" med team Sørli og prince mild, må takke de for en hyggelig helg og for at de passet på så vi fikk med oss det vi trengte når vi skulle fiske.
må til slutt takk Terje for en flott tur,han tilbragte dagene i byssa der han laget den ene kulinariske retten etter den andre,han viste også gode egenskaper når det gjaldt stedsans/rettningssans.

Ingen kommentarer: