tirsdag 8. juni 2010

Hva skal man si II

Ja hva skal man si,ikke før har man fått utløp for sinne og skuffelse før sola skinner igjen,fikk mail i dag fra Belamarin om at piloten ligger i posten og er hos meg i mårra.
Nm er nå det store målet,har vært dr....lei hele for.... autopiloten og har endel jobb igjen før helga,kolple sammen alt sammen,slanger er strekt og jeg kan bruke kablene som ligger etter den gamle piloten,har aldri gjort det før men håper det lar seg gjennomføre innen fredagen.

søndag 6. juni 2010

Hva skal man si

Det kan se ut som Belamarin ikke klarer skaffe pilot til meg i tide til NM i helga,først var det stadig nye datoer på levering av nye driverenheter til SPX5,
når man da velger å koste på seg en hydraulisk styring for å få autopiloten opp og ikke miste for mye av sesongen,nei da klarer de ikke levere courscomputeren til SPX10,i 4 uker har de har de sagt at de er på vei,de har sendt meg LS hydraulisk styring og pumpa til piloten,sendte for lite koblinger og sendte feil koblinger,nei her skulle man bare skippet Raymarine og kjøpt Simrad eller Garmin.
Jeg er ikke sint ,jeg er både skuffet og sint.